Zebrain_logo_white-1
whitepaper_mockup_header_bygg-1
Techarena_dekal_web_white

Ladda hem rapporten gratis

Screenshot 2022-05-24 at 13.14.49
whitepaper_bygg_mockup-1

Om Zebrains rapport

Direkta och indirekta kostnader för skadlig stress och sjukskrivningar är ett återkommande problem, inte minst inom bygg och anläggningsbranschen där stress ligger till grund för hela 60 % av arbetssjukdomar.

Byggbranschen har länge legat i framkant vad det gäller att ta fram och följa arbetsmiljöplaner. För att behålla ledartröjan är det hög tid att inkludera den psykiska hälsan och ta fram åtgärder för att förebygga och hantera skadlig stress.

I denna rapport har vi tittat närmare på branschen – vilka de vanligast framträdande beteendedragen är, insikter kring arbetsmiljö, hälsa och stress. Att förstå drivkrafter och mående är viktiga nycklar för att kunna förebygga stress men också för att behålla, utveckla och rekrytera talang.

Fyll i formuläret för att ladda ner rapporten.

Vill du veta mer om Zebrain?
Boka ett möte med en av våra experter

Boka möte
anna_2

Anna Bloth Karling - VD

Anna är grundare till techbolagen Zebrain och Hubbster och har lång erfarenhet av att strategiskt och praktiskt jobba med engagemang och ledarskap. Ett av Annas expertområden är medarbetarutveckling och strategi för medarbetardriven förändring. Detta eftersom hon vet att engagerade och välmående medarbetare utgör grunden för hållbara, friska och framgångsrika företag. 

Läs mer på Linkedin

martin_2

Martin Bellander - Head of Zebrain Labs

Martin är ansvarig för att utveckla det psykologiska innehållet i Zebrains plattform samt följer upp och analyserar data kring användarnas utveckling. Martin är Leg. psykolog med flera års erfarenhet av kliniskt arbete och har därutöver bedrivit forskning inom kognitiv neurovetenskap och avlagt en doktorsexamen.

Läs mer på Linkedin