Zebrain_logo_white-1

Webinar: Hur motverkar du stress och ökar kapaciteten hos dina medarbetare?

Webinar

Hur motverkar du stress och ökar kapaciteten hos dina medarbetare?

Anmäl dig nu
Techarena_dekal_web_darkblue

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden, webinars och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Screenshot 2022-05-24 at 13.14.49

Webinar och insikter från den senaste forskningen

Det som händer i omvärlden påverkar alla, inte minst arbetsplatsen och medarbetare. Ökad stress och oro minskar både arbetskapacitet och självledarskap och nu är det extra viktigt att aktivt arbeta för att bidra till en balanserad arbetsmiljö.

Att se över medarbetarutveckling, social hållbarhet och inkludera strategier för arbetsgivarvarumärket och god psykisk hälsa på arbetsplatsen blir allt viktigare för att stärka konkurrenskraften.

Anna Bloth Karling kommer att dela med sig av insikter från de senaste trenderna och forskningen samt unik användardata från Zebrains egen plattform. Dessutom får alla deltagare med sig en whitepaper efter webinariet specifikt framtagen för ämnet. 

Stresscoaching

Anna Bloth Karling - VD

Anna är grundare till techbolagen Zebrain och Hubbster och har lång erfarenhet av att strategiskt och praktiskt jobba med engagemang och ledarskap. Ett av Annas expertområden är medarbetarutveckling och strategi för medarbetardriven förändring. Detta eftersom hon vet att engagerade och välmående medarbetare utgör grunden för hållbara, friska och framgångsrika företag. 

Läs mer på Linkedin