Zebrain_logo_white-2

Webinar | Hållbar prestation - öka produktivitet och självledarskap!

Webinar

Hållbar prestation 2023:
Öka produktivitet och självledarskap!

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Screenshot 2022-05-24 at 13.14.49

Hållbara medarbetare -ditt företags viktigaste tillgång

Vi kickar igång 2023 genom att fokusera på en fråga som i dagens marknadsläge känns mer relevant än någonsin, nämligen hållbar prestation.

Under en spännande timme går vår VD Anna Bloth Karling och Head Coach Jessica Huge igenom hur man som ledare och företag kan öka produktivitet och självledarskapet hos medarbetare, med hjälp av coaching. 

 Dessutom får du tips på vad du kan göra redan idag för att få mer välmående och motiverade medarbetare som presterar bättre.

Vi belyser ämnen som:

-Hur ni får medarbetare att utveckla självledarskap.
-Effekterna av individuellt anpassad medarbetarcoaching och metodiken bakom effektiv företagscoaching.
-Hur du kan mäta och löpande räkna hem effekterna av coaching.
-Konkreta tips för att bygga välmående och motiverade medarbetare som presterar bättre

Screenshot 2023-01-11 at 14.09.05

Anna Bloth Karling - VD, Zebrain

Anna är grundare till techbolagen Zebrain och Hubbster och har lång erfarenhet av att strategiskt och praktiskt jobba med engagemang och ledarskap. Ett av Annas expertområden är medarbetarutveckling och strategi för medarbetardriven förändring. Detta eftersom hon vet att engagerade och välmående medarbetare utgör grunden för hållbara, friska och framgångsrika företag.

Läs mer på Linkedin

Screenshot 2023-01-11 at 14.08.01

Jessica Huge - Head of Coaches, Zebrain

Jessica Huge är medgrundare tilll Zebrain och ICF-certifierad coach. Hon har många års erfarenhet av att arbeta operativt med stora medarbetargrupper både som ledare och coach. Jessica har bakgrund inom näringslivet med en brinnande passion för individer och att leda sina medarbetare med ett coachande förhållningssätt för att få både individer och företag att växa. 

Läs mer på Linkedin