Zebrain_logo_white-2

Webinar | Optimera självledarskap i en hyperföränderlig värld!

Webinar

Hållbar prestation 2023:
Öka produktivitet och självledarskap!

Prenumerera på kunskap!

I vårt nyhetsbrev får du ta del av det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, motivation och såklart coaching! Vi ger dig tips under hela din utvecklingsresa, unika erbjudanden och insikter från våra experter på Zebrain Labs.

Screenshot 2022-05-24 at 13.14.49

Optimera självledarskap i en hyperföränderlig värld!
-Lärdomar från betalleverantören Westpay

 

Välkommen till ett samtal om att leda i en värld i hyperförändring tillsammans med Westpay Vi är stolta över att Westpays Vd Sten Karlsson gästar Anna Bloth Karling, Vd på Zebrain för att dela med sig av sina erfarenheter som ledare.

Vi är bland annat nyfikna på:
- Hur Westpay har anpassat organisationen, orsakerna bakom, implementeringen av tvärfunktionella team och hur det har påverkat produktiviten internt.
- Hur och varför främjandet av självledarskap inom organisationen har varit en viktig pusselbit.
- Dessutom att få en inblick i hur Westpay använder digital coachning för att främja medarbetarutveckling, hur det fungerar i praktiken och vilket resultat det gett.

Screenshot 2023-01-11 at 14.09.05

Anna Bloth Karling - VD, Zebrain

Anna är grundare till techbolagen Zebrain och Hubbster och har lång erfarenhet av att strategiskt och praktiskt jobba med engagemang och ledarskap. Ett av Annas expertområden är medarbetarutveckling och strategi för medarbetardriven förändring. Detta eftersom hon vet att engagerade och välmående medarbetare utgör grunden för hållbara, friska och framgångsrika företag.

Läs mer på Linkedin

Screenshot 2023-03-14 at 12.49.55

Sten Karlsson - VD på betalningsleverantören Westpay

Sten har lång erfarenhet av att starta och utveckla företag med teknikdrivna erbjudanden och affärsmodeller på internationella marknader. Detta har han gjort både som entreprenör, investerare och styrelseledamot inom främst fintech, mjukvara och telecom. I centrum för affären finns alltid med ett stort fokus på utveckling av teamet och de enskilda medarbetarna.

Läs mer på Linkedin