Zebrain_logo_white

Frukostseminarium

Hur motverkar du stress och ökar kapaciteten hos dina medarbetare inom finansbranschen?

Frukostseminarium

Hur motverkar du stress och ökar kapaciteten hos medarbetare inom bank och finans?

Datum: 28 september 2022
Tid: 08:00 - 09:00
Plats: Birger Jarlsgatan 34

Anmäl dig nu
Techarena_dekal_web_white
Screenshot 2022-05-24 at 13.14.49

Zebrain bjuder på frukost, insikter och trendspaning

Det som händer i omvärlden påverkar alla, så också arbetsplatsen och medarbetare. Ökad stress och oro minskar både arbetskapacitet och självledarskap hos medarbetare. Nu är det extra viktigt att aktivt arbeta för att bidra till en balanserad miljö på arbetsplatsen.

Anna Bloth Karling kommer att dela med sig av konkreta tillvägagångssätt hur du som ledare kan agera för att öka produktivitet, kapacitet och mental styrka hos dina medarbetare.

Vi ser fram emot att välkomna dig den 28 september!

OSA genom att registrera dig i formuläret.

Registrering

Stresscoaching

Anna Bloth Karling - VD 

Anna Bloth Karling är grundare till techbolagen Zebrain och Hubbster och har lång erfarenhet av att strategiskt och praktiskt jobba med engagemang och ledarskap. Ett av Annas expertområden är medarbetarutveckling och strategi för medarbetardriven förändring. Detta eftersom hon vet att engagerade och välmående medarbetare utgör grunden för hållbara, friska och framgångsrika företag. 

Läs mer på Linkedin

Screenshot 2022-08-30 at 15.33.33

Gustaf Karling - Grundare 

Gustaf Karling är grundare till Zebrain och ansvarig för våra kunder inom bank & finans. Han har som serieentreprenör stor erfarenhet av organisationsutveckling och vikten av en hög grad av medarbetarengagemang i bolag under ständig utveckling.

Läs mer på Linkedin